Fyller en månad och har finbesök ❤

Idag fyller Hanna en månad. Jag kan nog inte riktigt förstå att en hel månad redan gått. Det har verkligen gått så himla fort! Det är jättemysigt med en liten bebis här hemma. Både mitt och Sebbes liv har verkligen förändrats, men enbart till det positiva. Visst, långa sömnlösa nätter där jag inte får sova förrän sex på morgonen kanske inte är så superkul och jättekul är det heller inte att torka kräks femton gånger om dagen eller den där gången hela min mage var full av bevisbajs då blöjan läckt, men allt mys väger verkligen upp för det. Finns inget bättre än att ha Hanna sovandes på min arm bredvid mig i sängen och ha ögonkontakt med henne och märka vilken trygghet hon finner i mig. Meningen livet är nog att ha barn, jag vet att alla människor har olika meningar med sina liv och vissa vill inte ens ha barn, men meningen med mitt liv är iallafall mina barn.

Igår kom Emanuel hit med sin pappa och hans fru. Dom blir kvar tills tidigt på söndag morgon. Det är verkligen kul att dom är här. Har inte kunnat träffa Emanuel på väldigt länge på grund av alla komplikationer under graviditeten, så att dom är här nu gör mig jätteglad. Emanuel tycker att det är väldigt spännande att vara storebror och han är superduktig, han hjälpte henne att hålla nappen i munnen och han bad själv om att få hålla henne. Dom tog även med lite presenter, bland annat choklad som Emanuel köpt till mig med sina helt egna pengar som han tog ur sin spargris. Så himla fint av honom!

Idag får vi besök av dom som har vandrarhemmet som Tobias brukade bo på när Emanuel fortfarande bodde kvar i familjehemmet och Tobias hälsade på. Det är väldigt bra människor och de hjälpte oss otroligt i processen att få hem Emanuel genom att vittna på rättegångarna och verkligen stå på vår sida. Imorgon ska vi först på en stor barnloppis som är en gång per år där de säljer massor av saker till barn i alla åldrar, sen får vi besök av min mormor och farmor och farfar. Otroligt mysig helg och jag är verkligen så glad att vi alla är samlade. Som jag längtat! ❤️