Köper könsneutralt

Idag fortsatte jag min stora shopping till bebis. Gick in på Ikeas hemsida och där köpte jag på mig en massa olika saker. Ett vitt och grått spjälskydd, två kuddar för spjälsäng, ett tvåpack vita örngott, ett täcke för spjälsäng, två stycken tvåpack med drapålakan varav ett grönt och ett vitt, tre stycken paket med vita påslakan och örngott med små monsterdjur på, tre stycken tiopack tvättlappar, ett trepack haklappar, en beige sovpåse med en liten elefant på, en rosa och blå skallra, tre stycken madrasskydd och en vit och grön badbalja. Kommer att bli ett tungt paket för Sebbe att hämta.
 
Jag försöker verkligen att köpa allt med så könsneutrala färger som möjligt. Mycket vitt och ljusa färger som passar både flicka och pojke. Nu kommer vi förhoppningsvis att få veta bebis kön på måndag, men man kan aldrig riktigt veta säkert ändå. Babynest väntar jag dock med att köpa, för om de säger på måndag att det är en flicka så vill jag köpa något rosa och gulligt och prinsessigt. Skulle barnet komma ut ändå med ett annat kön än det som syntes på ultraljudet så får jag sälja det babynestet och köpa ett annat. Såg på Tradera att det finns flera jättefina babynest.
 
Det är så himla mysigt att handla till bebis. Att tänka "vår ängel kommer bli så fin med detta" och planera hur olika saker ska användas vid olika tillfällen. Blir helt glädjeyr bara jag ser på alla fina saker som jag köpt. 
 
Här är ett urval av de sakerna jag är gladast med att ha köpt idag.